Ouija

Jeg vil gjerne fortelle om mine erfaringer med dette ordet. Det er navnet på et brett med bokstaver. Vanligvis er de gamle originale bretta laget av tre. Egentlig kan man oversette Ouija til jaja. Oui er fransk og betyr ja og ja er tatt fra tysk og betyr ja det å. Noen kaller det åndebord eller snakkebrett for den sakens skyld. En forretningsmann ved navn Elijah Bond oppfant brettet i 1894. Det var den gang faktisk ment som et vanlig brettspill. Det var det også fram til under første verdenskrig 1914 – 1918 da en annen mann ved Pearl Curran mest kjent som spiritualist begynte å bruke brettet til å kommunisere med. Den katolske kirka og den kristne kirka har gått ut offisielt å advart mot å bruke brettet. Det okkulte samfunnet er også delt når det gjelder bruken av brettet faktisk. Brettet merket med bokstavene i alfabetet, tallene 0-9, ordene «ja», » nei «,» hei «(av og til) og» farvel «, sammen med ulike symboler og grafikk. Det følger med et hjerteformet trestøkke eller plaststøkke kalt planchette.

Det var faktisk kineserne som hadde en slags forløper til brettet. Allerede år 1100 e.Kr. Metoden de brukte kalles Fuji. En slags planchette skriving. Den metoden ble mest brukt til nekromani. En praksis av mørk magi og kommunikasjon med onde ånder eller demoner. Og det er her jeg er enig med deler av det okkulte og kirkene. Skeptikere kaller folk som bruker brettet som Operatører. Fordi vitenskapen mener at planchetten styres av ubevisste muskulære anstrengelser som kommer fra de som bruker planchetten. Altså alt som skjer på brettet blir gjort ubevisst av de som holder planchetten og ikke av ånder eller andre ting. Der igjen er jeg veldig uenig med vitenskapen og faktisk enig med kirkene. Disse brettene skulle ikke vært produsert.

Om man er på rett sted til rett tid om du kan si det sånn, så kan du åpne dører du ikke klarer å lukke selv eller som du ikke engang er klar over eksisterer eller har noe kunnskap om. Det som lokkes til disse dørene er de som helst ikke vil være der de er. Og de som faktisk trives og øker i styrke når de kommer igjennom. Aldri bruk et brett. Hvis du er i nærheten av noen som har planer om å bruke det så stikk. Overtal vedkommende til å brenne brettet om du kan. Hvis ikke så ikke bli. Ikke ta del for det er 99% av tilfellene noen som vil igjennom som ikke er lett å få tilbake igjen.

Min opplevelse var da jeg var yngre. Hadde 2 venninner som var litt opptatt av spiritisme og ouija brett. De hadde med 2 andre bekjente venninner av dem igjen. Vin og popcorn. Jeg hadde på den tiden ikke fortalt noen av dem hvem jeg er og hva jeg er. Ikke visste jeg hva dem hadde planer om heller, men det var jo skrekkfilmaften. Jeg var på utsida og prata i min fancy nokia 3110. Skulle bare gi beskjed om når jeg kom hjem. Da jeg kom inn igjen hadde jentene henta et brett. Det var faktisk gammelt og originalt. Knollane hadde kjøpt den på ebay. Et originalt brett fra 1920 tallet og ganske sikkert brukt flere ganger. Jeg sa de skulle kaste brettet på sjøen eller brenne driten. De lo og flirte og satte i gang uten meg. Jeg kunne ikke bare la dem sitte der aleine. Jeg hadde ikke noe valg så jeg tok en del i sirkelen. Det var noe av det aller verste jeg noen gang har gjort. Jeg har fremdeles mareritt om natta. Det tok alt jeg hadde av energi. Lys som smalt, jenter som hylte og i tillegg brøyt dem sirkelen! ALDRI BRYT SIRKELEN! Uansett hva så hold sirkelen! I noen sekunder slapp jeg noe inn i meg. Den likte meg heldigvis ikke, men den slapp ut. Huset er i dag heldigvis revet. Merkelig hvordan ingen klarte å bo der etter det. Jeg gikk aldri mer inn der. Jeg var ikke utviklet nok. Ikke hadde jeg særlig kunnskap heller. Start aldri det der uten noen som virkelig vet hva de gjør. Dørene som åpnes må lukkes igjen og de som skal gjøre det må være mentalt sterke nok og klar over hva dem skal gjøre og hva de må ofre. Et velutviklet medium kan holde linjene på plass. En ting til. Et tegn på at noe er veldig galt er at den først forteller deg alt du vil høre. Lurer deg, leder deg til å la døren du åpnet stå oppe lenger så flere kan finne veien ut. Så når du endelig forstår at noe er galt er det som oftest for sent og den har allerede forstått det og dermed kan den angripe. Derfor er det viktig å ha noen som senser hva som kommer igjennom og som rekker å lukke føre det er for sent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s