Poltergeist

Poltergeist. På norsk oversetter vi dette til bråkeånd. Plageånd spør du meg. Poltergeist er opprinnelig et tyskt navn på noe dem ikke klarte å forklare. Polter betyr bråke eller lage mye kaos, lyd. Geist har betydning ånd så herav den norske oversettelsen bråkeånd. Disse jævlene er annerledes enn vanlige gjenferd. Gjengangere, gjenferd, plastmaballer som jeg kaller dem. Poltergeist er utrolig uforutsigbare og gjennomhula med råten ondskap. Disse idiotene som ikke tørr å gå videre. Vil ikke møte det de tror dem skal møte når dem forlater denna planeten. Jeg er ganske sikker på at de aldri var spesielt greie mennesker når dem fremdeles var i livet. Og mange av dem var spesielt glade i det okkulte og supernaturale når de fremdeles pusta. Mange mener det var mennesker som inngikk en avtale med selveste grillkongen Lucifer. Djevelen selv.

Poltergeist er som en elektrisk drill. De trenger batteri for å fungere. Med lavt batteri er dem ikke særlig bråkete eller særlig truende. De trenger strøm, energi og det får dem fra oss levende. De lader seg på din frykt. De øker i størrelse og kraft hver eneste gang du lar dem skremme deg. Vis aldri din frykt. Dessverre er det sånn at frykt er vår fordel når vi havner i en dårlig situasjon. Da setter frykten inn og vi kobler om til flykt responsen. Vi mennesker er koblet til å frykte. Utrolig ubeleilig for oss da vi blir som små mobile ladestasjoner. Eneste måten å bli kvitt dem på er å vise at du ikke lar deg bruke og gå opp mot dem. Ta tilbake det som er ditt og la dem få vite de ikke er velkomne.

De begynner i det små. Bare små enkle ting som sakte men sikkert fanger din oppmerksomhet. Først så finner du mange naturlige forklaringer på det som skjer. Ja fordi du kanskje hadde glemt å lukke et vindu? Eller en dør? Kanskje du hadde satt koppen din på andre siden av bordet, men du bare husket feil? Det er jo ingen i gangen så hvorfor skulle du ha følelsen av at noen følger med på deg? At noen stirrer? Ser du skygger eller er det bare du som er trøtt og sliten? Travel uke kanskje? Det er de små tingene dem begynner med. Som regel fordi det er ikke mer dem klarer på det tidspunktet, men de klarer å lage nok tvil i hode ditt til at det sakte går over i frykt og da har dem endelig fått en ladestasjon.

En annen ting er at Poltergeist hater dyr. Dem hater at dyr senser dem og avslører dem føre de klarer å sette frøet med frykt i deg. Det er ikke bare demoner som av og til hater dyr. (Ikke alle demoner hater dyr da dem er en kapsel og næring for dem). Dyra er de første som merker det. Sensitive ovenfor energiene. Første reaksjonene på at noe er galt er å høre på dyra. Hvis poltergeistet får sjansen så tar den all livskraft til siste dråpe ut av dyret ditt. Så er du glad i dyra få dem ut først. For vanligvis ender det dårlig.

Et godt medium kan hjelpe deg, men helst ikke noen uten tidligere erfaringer. Virkelig ikke en som heller ikke har 100% tiltro til deg og hva du opplever. Verden vil nok snu seg og se på deg som loco. Piller og innleggelse. Finn noen som tror deg og ikke kast bort tida på folk som ikke gjør det om du ønsker hjelp. Og ikke undervurder et poltergeist.

featured-poltergeists2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s