Min første Cold Case

Mye har skjedd de siste ukene. Jeg har jobbet en del. Prøvd å jobbe vekk savnet jeg fremdeles har etter samboeren. Jeg prøver å gi henne den respekten av fred en stund. Men dette er fremdeles noe av det verste jeg har gått igjennom og jeg har vært igjennom mye.

Jeg kan jo starte med at jeg måtte reise ned til politistasjonen for å fornye passet mitt. Gikk ut i august så jeg tenke jeg måtte ordne det nå. Nede på stasjonen så traff jeg den gamle sjefen min som jeg tok noen jobber for. Jeg tok noen oppdrag med å finne mennesker før. Vi kom til å snakke litt sammen mens jeg ventet i køen. Hun lurte på om jeg fremdeles var aktiv med saker. Jeg sa nei, ikke den måten og fortalte hva jeg hadde av planer da. Hun lurte på om jeg kunne komme innom kontoret hennes etter jeg var ferdig med det jeg skulle. Jeg somla meg ferdig og fikk fult ut og tatt bilde og greier.

Jeg traska inn å slang meg ned på stolen. Jeg fikk en kaffekopp og en mappe. Hun forklarte saken og det hele er en cold case 17 år tilbake i tid. Jeg fikk ikke lov å si så mye, men saken gjelder en forsvinning og mulig drap. Så det endelige spørsmålet hennes da var om jeg kunne hjelpe siden vi hadde 4 andre saker sammen som vi løste. Jeg sa jeg måtte tenke på det. Så nå sitter jeg her da med mappa. Eller ja en kopi av den originale. Jeg klarer ikke fokusere helt enda. Heller ingen å snakke med eller rådføre meg med. Dessuten jobber jeg 14 timers dager for å slippe å tenke på noen. Jeg sa jeg trengte noen dager å tenke på hvertfall. Så da får vi se hvor ferden min går videre.

Endless-Depths-Mikko-Lagerstedt

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s