Kanskje jeg skulle skrive det på døren til kjøleskapet: Husk purre, poteter og livet.

Livet er en gåte, hvor svaret er på baksiden.
Så mange blogger og så mange forskjellige mennesker på så mange forskjellige steder og alikevel så sliter vi alle sammen med det samme. Nemlig livet.
___________________________________________________________
Diagnoser, meninger, følelser, opplevelser, tap, sorg, kjærlighet, lykke osv. Ingredienser vi mennesker putter i en bolle vi kaller livet. Vårt endeløse behov til å putte ting i båser.  Jeg sliter med å forstå hva jeg gjør feil, hva jeg kunne gjort annerledes. Hvorfor man kan starte med å si man elsker noen for så å si at nå er din tid ute og du er ikke velkommen med videre. Jeg er også en av dem som mener at alt har en mening ja.
___________________________________________________________
I de siste 3 månedene av livet mitt kan jeg helt ærlig si at livet har vært usedvanlig hardt og brutalt. Men likevel så insisterer intuisjonen min på at; vet du hva? Dette ordner seg til slutt. Uansett hvor mørkt det er nå både som årstid og det hjernen min ser så nei… NEI jeg vil ikke gi opp. Ja så har livet slengt sitroner i trynet mitt. Mennesker også for den del. En utrolig viktig person har forsvunnet ut av livet mitt. Jeg er stuck her aleine med ting jeg ikke takler aleine. Ting som ikke en gang var meningen, jeg ikke forutså, men alikevel følte ja det kom. Jeg har blitt omgjort til en bæsj noen har hatt under skoen sin og som de for harde livet prøver å skrape av på asfalt. Det svir. Det gjør faktisk vondt. Så uansett da om man virkelig prøver å gjøre ting av beste mening, med et hjerte av gull og et håp av stål så står man der. Strippet for alt en hadde planer om. Et lite lys i mørket. Lite hint at livet er virkelig uholdbart. Tragisk. Vondt. Ensomt.
___________________________________________________________
Jeg bare lukker øya og håper så inderlig at alt blir bra. At uansett hvor vanskelig det er og uansett hvor mange feil jeg har gjort så er det håp. Fordi om jeg har gjort feil har jeg innrømt og jeg har jobbet med å gjøre alt bedre. Fordi om noen forteller deg at du vil aldri forandre deg, bruk det som drivstoff. Dem er kanskje ikke der mer til å se forandringene dine, men andre vil være. Alt du vet du kan gjøre bedre, gjør det! Aldri la dem fortelle deg at alt er; to late. Det er det aldri.
___________________________________________________________
Jeg startet denne ferden jeg er på nå fordi jeg trodde jeg hadde en jeg kunne dele ting med uten at det var mer komplisert enn som så. For så at jeg gjorde noe feil. Feil og mangler kan jeg stå for. Så ja vel. Jeg gjorde feil. Betyr det at jeg skal gi opp ferden jeg startet på? Jeg har ikke lyst fordi jeg vet at det jeg alltid har ignorert ved meg selv, hatet ved meg selv det kan faktisk hjelpe andre. Ting skjer av en grunn.
___________________________________________________________
Så jeg har bestemt meg for å fortsette denne nye ferden. Aleine nå da selvfølgelig. Ser hvor den tar meg. Forhåpentligvis så kan man en dag se seg tilbake og endelig vite om det var en god ide eller ikke.
___________________________________________________________
Så da kjører vi på. Tar næring fra kunnskapens tre og håper på det beste og at alt som gjør vondt og er vanskelig nå det går over fordi jeg er ikke et dårlig menneske selv om jeg har gjort ting feil. Jeg er ikke en dårlig person fordi om jeg ikke fikk gjort ting riktig med en gang. Jeg føler meg som et bedre menneske fordi jeg kunne innrømme mine feil og jeg har gjort mye for å komme meg dit. Her er jeg nå. Hvor er jeg neste gang?

6kVMukG

3 kommentarer

  1. hahahahahahaha

    Dette var kanonrått! har selv fått slengt til meg at jeg aldri ville bli bedre og i dag ler jeg av de menneskene.du har rett det blir et drivstoff

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s