Et Steg Fram Og Fire Tilbake

Vel…

Ting gikk ganske fint for meg. Jeg var glad og fornøyd. Sliten og sånn  og muligens noe overveldet, men følte at det gikk fremover. Jeg hadde ei jeg kunne ringe og prate med. Dele alt dette. Dessverre så klarte jeg på en eller annen måte å ødelegge det. Jeg ble for ivrig. Jeg glemte meg. Jeg var bare så glad og fornøyd at jeg kunne få frem denne siden ved meg selv og at jeg hadde noen som kjente meg og som forsto og stolte på meg når det gjaldt det. Men underveis så ble jeg ivrig. Glemte meg helt og jeg trådde over grenser.

Jeg antar det ikke var meningen jeg skulle gjøre dette allikevel. Hun sa jeg hadde familie og venner som støttet meg. Men sannheten er at jeg ikke har det. De vennene jeg har vil ikke ta del i det. Som jeg har skrevet før så er det fordi at den verden er ikke for alle. Den er skremmende og livs forandrende. Det har ikke bestandig positive utfall. De er klar over den og alt sånn, men ellers er jeg alene. Familien min veit jeg er den jeg er, men vil heller ikke ta del. Jeg er egentlig alene. Jeg orker ikke bære dette alene. Det var derfor jeg ble så glad når jeg kunne plukke opp telefonen og fortelle alt. Men jeg krysset grenser. Glemte meg som sagt. Hun trodde det var unnskyldninger for å ha henne i livet mitt. Som sant er så var det det. Fordi hun hjalp meg framover. Var med å åpne og rive muren min. Og det ble en måte å ha henne her. Jeg trenger henne, men nå har hun sperret meg ute av livet sitt totalt. Så nå er jeg her da. Nok et veikryss. Skal jeg fortsette på denne veien alene eller skal jeg gi opp og stenge denne delen ute igjen. Jeg er så lei meg akkurat nå. Jeg føler hun er den eneste som kan hjelpe meg. Men hun ville ikke ha noe mer med meg å gjøre. Det har knekt meg. Brekt meg ned til null.

Jeg ønsket ikke noe av dette. Jeg er en fortid. Hun ville ha en fremtid uten meg og det svir. Og her er jeg igjen. Prøvde å gjøre det rette. Forbedre mine negative sider. Utbedre og utforske den mørke delen min og bruke den til noe positivt. Ikke visste jeg at dette skulle ende med å miste en viktig person. Jeg skulle latt henne være. Da hadde hun hvertfall vært her på en måte.

Jeg har et valg jeg må ta. Skal jeg fortsette alene eller skal jeg legge dette vekk igjen. Jeg er så flink til å ødelegge ting. Men nå jeg har hvertfall fortalt sannheten. Jeg prøvde ikke å få henne tilbake som det var før som jeg tror hun fikk inntrykk av. Jeg ble bare så glad for forståelse og en jeg kunne ringe. Jeg glemte og tenkte ikke over hvordan ting påvirket henne. Jeg var bare så glad på mine veier og det jeg har fått til den siste tiden. Jeg ble litt mye og jeg trur jeg maset masse. Så ja. Min feil alt sammen. Skulle bare ønske hun kunne høre på meg istede for å være sint og irritert. Men når man er en fortid så har man visst ingen verdi i fremtiden. Jeg er ikke en ond person. Jeg er snill som dagen er lang. Jeg er trofast. Men mine løgner har straffet seg sant. Fordi jeg har holdt mange ting skjult. Og som jeg har sagt før. Jeg tror på at ting skjer av en grunn. Dette er min straff. Gå videre vil nå sikkert 99% si. Videre ja… Ja hva da videre liksom.

Reklamer

4 kommentarer

 1. Jeg vil bare si at du er utrolig inspirerende. Jeg håper dere kan finne tilbake til et bra sted!! Hun virker veldig viktig for deg og du som inspirasjon er viktig for oss!!!!! Elsker bloggen din!!!! Jeg og venninnene mine gleder oss til innlegg fra deg hver dag!!!!!!! Så pliz ikke gi opp!!!!! Vi krysser alt vi har og heier på deg!!

  Liker

  1. Hei Nova & Co.

   Det var veldig kult og veldig fint å høre. Jeg tror nok at jeg har rotet dette ordentlig til. Jeg tror ikke jeg kan fikse dette med det første, men ja hun er utrolig viktig for meg. Jeg har mistet min eneste støtte her i den mørke delen, men jeg ska gjøre så godt jeg kan. Det hjelper med positiv respons. Tusen takk for det.

   Liker

 2. jeg følger deg og på blogg.no som the ghostwhisperer……. trist å høre du har mistet støtten din azz……….jeg vet akk hvordan du har det……men stå på kompis drit bra blogg og jeg følger mange men du er den jeg følger mest….

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s